Keuring van huis of bedrijf installatie

Een keuring nodig voor een bedrijf of huis installatie? Het belang van een keuring of inspectie word te vaak onderschat. Heb je geen veilig gevoel meer bij jouw elektrotechnische installatie, zonnepanelen of beveiligingsinstallatie? Soms is dat terecht.

Wees er op tijd bij met de keuringen van De Installatie Specialist, want veiligheid voorop! Wij hebben jarenlange ervaring met alle soorten installaties en weten waar het fout kan gaan.

Brandmeld installatie
Noodverlichting
Installatie- verantwoordelijke
NEN 3140
Veiligheidskeuring woning
Zonnepanelen
Beveiliging installatie
Brandmeld installatie

De brandmeldinstallatie van je bedrijf moet jaarlijks gekeurd worden. Ook voor een veilige en betrouwbare brandmeldinstallatie in huis ben je bij ons aan het juiste adres.

Brandmeldinstallatie laten keuren?
Noodverlichting

Noodverlichting hangt er niet voor niets en moet ieder jaar gecontroleerd worden. Noodverlichting zorgt ervoor dat iedereen het gebouw bij stroomuitval of brand, veilig en op tijd kan verlaten.

Noodverlichting laten keuren?
Installatie- verantwoordelijke

Je bent als werkgever aansprakelijk voor de veiligheid van je personeel. Ook de bezoekers van je pand behoren tot je verantwoording. Ben je zelf niet opgeleid als installatie verantwoordelijke dan ben je verplicht hier iemand voor aan te wijzen. De Installatie Specialist helpt je hierbij.

Ik wil een installatie verantwoordelijke
NEN 3140

De NEN 3140 keuring is verplicht voor veel bedrijven. Ook in huis is het aan te raden een NEN 3140 keuring uit te laten voeren. De Installatie Specialist kan je hierbij helpen.

Ik wil een NEN 3140 keuring
Veiligheidskeuring woning

Hoe veilig is jouw woning? Bijna iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze installaties worden elke dag gebruikt en vrijwel nooit gecontroleerd. Met een veiligheidskeuring voor een woning krijg je zekerheid!

Ik wil een veiligheidskeuring
Zonnepanelen

Bij de aanleg van zonnepanelen kan van alles gebeuren en ze kunnen aangetast worden door weersomstandigheden. Met ons zonnepaneel veilig plan hoef je je hier geen zorgen over te maken.

Beveiliging installatie

Een beveiligingsinstallatie heb je niet voor niks. De veiligheid van je huis en familie of je bedrijf en personeel zijn prioriteit nummer 1. Je moet er toch niet aan denken dat er iets gebeurd. De Installatiespecialist neemt deze keuring graag voor je uit handen.

Ik wil een betrouwbare installateur

Keuring elektrische installatie

De elektrische installatie is de meest gebruikte installatie in een bedrijf of woning. Door de stroom in de installatie ontstaat warmte. Daardoor zetten onderdelen uit en na het uitschakelen krimpen ze weer. Zo ontstaat weerstand in die onderdelen, waardoor ze warmer worden. Uiteindelijk kan brand ontstaan. Maar ook andere problemen met de elektrische installatie kunnen tot brand leiden. Bijvoorbeeld loszittende contacten, loshangende stopcontacten, lampen, kabels, enzovoort. Om dit regelmatig te controleren, is een periodieke keuring verplicht.

Waarom de installatie keuren

Naast de verplichte keuringen die je als werkgever moet laten uitvoeren volgens het arbobesluit of van verzekeringen zoals brandmeldinstallatie, noodverlichting, NEN 3140 keuring etc.

Heb je ook keuring die je kan laten doen om de werking of levensduur van apparaten te verlegen. Denk hierbij aan de zonnepanelen of beveiligingsinstallatie.

De Installatie Specialist werkt met allround monteurs. Deze monteurs kunnen de kleine problemen meteen oplossen en meerdere keuring in tegelijk uit voeren. Hierdoor ben je altijd goedkoper uit.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs

  Geen uitval en overlast tijdens aanleg van installatie

  De Installatie Specialist zorgt voor minimale overlast tijdens de keuring van de installatie. Wij willen natuurlijk niet dat bijvoorbeeld je bedrijf stil komt te liggen als wij aan het keuren zijn. Wij plannen dit in goed overleg samen met jou zodat je er geen problemen van ondervind.

  NEEM CONTACT OP.

  Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Een van onze installateurs plant vervolgens een afspraak met je in om (vrijblijvend) de situatie en wensen te bespreken. Na de afspraak voorzien we je graag van een gratis offerte.

  Schrijf je in voor

  onze nieuwsbrief

  • GEEN UITVAL TIJDENS Keuring
  • ADVIES VAN DE INSTALLATIE SPECIALIST
  • PERSOONLIJK CONTACT EN BETROKKENHEID
  • GOED OPGELEIDE MEDEWERKERS
  • KENNIS VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
  • VEILIG EN VERTROUWD

  Waarom De Installatie Specialist?

  De Installatie Specialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra veiligheidscontroles. De persoonlijk monteur blijft door actieve trainingen gefocust op jouw veiligheid.
  De Installatie Specialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie. Met de Installatie Specialist ben je verzekerd van een veilige installatie.

  Door heel Nederland

  De inspecteurs die zijn aangesloten bij de Installatie Specialist zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een inspecteurs houden wij er altijd rekening mee dat inspecteurs bij je in de buurt zit. Met een inspecteurs aangesloten bij de Installatie Specialist ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs