Je bent als werkgever aansprakelijk voor de veiligheid van je personeel. Ook de bezoekers van je pand behoren tot je verantwoording. Dit is vastgelegd in de arbo-wet. Bij die verantwoordelijkheid hoort correct beheer van de elektrotechnische installatie volgens de NEN 3140.

Ben je zelf niet opgeleid als installatie verantwoordelijke dan ben je verplicht hier iemand voor aan te wijzen. De Installatie Specialist helpt je hierbij.

Wist je dat er bij het beheren van een installatie veel komt kijken?

Maak niet dezelfde fout als bijna 80% van alle andere beheerders en leer van de fouten van anderen. Download de tips

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs

  Schriftelijk vastleggen

  Een installatieverantwoordelijke moet schriftelijk zijn aangewezen. Heb je dit als werkgever niet gedaan dan ben jij zelf aansprakelijk. Heb je zelf niet de opleiding gevolgd tot installatieverantwoordelijke dan kan je een deskundige inhuren bij ons.

  De deskundige van de Installatie Specialist kan problemen met de elektrische installatie meteen oplossen

  Installatieverantwoordelijke inhuren

  Vanaf het moment dat de installatie in beheer is genomen moet er een installatieverantwoordelijke worden aangewezen. Zijn er binnen je eigen organisatie geen personen met voldoende kennis dan is het aan te raden dit uit te besteden. Via De Installatie Specialist kan je heel eenvoudig een installatieverantwoordelijke inhuren.

  Wat moet je weten als installatieverantwoordelijke?

  De installatieverantwoordelijke moet kennis hebben van de NEN 3140, Arbowetgeving en overige wetgeving met betrekking tot elektrotechnische bedrijfsvoering. Het opstellen en beheren van inspectieplannen, werk en onderhoudsprocedures en keuringen is iets wat behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

  Daarnaast moet de installatie verantwoordelijke minimaal een elektrotechnische vooropleiding MBO of HBO hebben.

  De deskundige van de Installatie Specialist nemen dit voor je uit handen!

  Schrijf je in voor

  onze nieuwsbrief

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Laat je gegevens achter, wij bellen je meestal binnen 24 uur terug. Bespreken je wensen en maken een afspraak. Na afspraak en opdracht voeren wij uit precies zoals overlegd.

  Met onze installatieverantwoordelijke ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Wij werken altijd in goed overleg en houden rekening met jou wensen en bedrijf. De inspecteur ruimt alles op en leveren op volgens afspraak.

  Waarom De Installatie Specialist?

  De installatiespecialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra niet verplichte veiligheidscontroles. De installatieverantwoordelijke blijft door actieve trainingen gefocust op jouw veiligheid.
  De installatiespecialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie. Met de Installatie Specialist verleg je echt de verantwoording.

  "Door de verantwoordelijkheid uit te besteden hebben we alles onder controle"
  D Timmers

  Gratis Bedrijfsscan

  Ben je nog niet overtuigd en wil je vrijblijvend meer informatie en nog nergens aan vast zitten? Maak gebruik van de tijdelijke gratis bedrijfsscan. Tijdens deze afspraak bekijken wij samen met jou de verplichting, mogelijkheden en oplossingen. Hierna sturen wij je een gratis offerte.

  Bedrijf veilig plan

  Naast het overnemen van de installatie verantwoordelijkheid denken we met je mee over de algehele veilheid van het pand. Wij kunnen je ook helpen bij de keuring van de brandmeldinstallatie, Noodverlichting, Blusmiddelen en zelfs voor het onderhoud van de CV-ketel ben je bij De Installatie Specialist aan het juiste adres. Voor het bedrijfsveiligheidsplan heb je alles onder één dak voor een gereduceerd tarief.

  Door heel Nederland

  De installateurs die zijn aangesloten bij de installatiespecialist.nl zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een installateur houden wij er altijd rekening mee dat installateur bij je in de buurt zit. Met een installateur aangesloten bij de installatiespecialist.nl ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

  • ALS JE ONS NODIG HEBT STAAN WE VOOR JOU KLAAR
  • GOED OPGELEIDE MEDEWERKERS
  • EEN VERTROUWD BEDRIJF
  • KENNIS VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
  • PERSOONLIJK CONTACT EN BETROKKENHEID
  • EEN LANDELIJK NETWERK VAN INSTALLATEURS DIE WE VOOR JOU KUNNEN INZETTEN
  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs