Hoe veilig is jouw woning? Bijna iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze installaties worden elke dag gebruikt en vrijwel nooit gecontroleerd. Als je nooit iets hebt laten verbouwd in huis is de kans groot dat er al 10 jaar niks mee is gedaan. Hoe weet je dan of de woning nog veilig is?

Met een veiligheidskeuring voor een woning krijg je zekerheid.

Wist je dat 5 op de 10 woningen niet voldoen aan de veiligheidseisen?

Soms is er zelfs sprake van een levensgevaarlijke situatie met brand- of ontploffingsgevaar. Lees de tips waar je op moet letten

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs

  Moet mijn woning ook gekeurd worden?

  Ieder woning oud of nieuw komt in aanmerking voor een veiligheidskeuring. Wij raden aan om je woning minimaal 1 keer in de 5 jaar te laten controleren. Zie het als een kleine APK waardoor je een stuk zekerheid krijgt over de elektrische en/of gas installatie.

  Heb je net een nieuwe woning gekocht en zeker zijn dat alles in topconditie is? Met een onafhankelijk veiligheidskeuring van de installatiespecialist wordt dit voor je geregeld.

  Wat als er problemen worden gevonden?

  Met een veiligheidskeuring is de kans aanwezig dat we problemen of fouten binnen de installatie tegenkomen. De inspecteur informeert u hier direct over en zal dit ook vermelden in zijn inspectierapport. Het oplossen of repareren van problemen wordt altijd in overleg gedaan. Voor een gereduceerd tarief kan de inspecteur de meeste kleine problemen meteen oplossen.

  Bij acuut gevaar zal de inspecteur een tijdelijke oplossing met u bespreken en creëren.

  Schrijf je in voor

  onze nieuwsbrief

  Hoe lang duurt het?

  De duur van de veiligheidskeuring is sterk afhankelijk van de grote van de woning en het aantal apparaten. Gemiddeld duurt de keuring 1,5 uur. Dit is inclusief het maken van een inspectierapport.

  De Installatiespecialisten kunnen de veiligheidskeuring combineren met overige werkzaamheden en andere installaties binnen of buiten de woning meenemen. Denk aan beveiligingsinstallaties, brandmeldinstallaties, zonnepanelen en zelfs aan de mechanische installatie kan worden gedacht. Door deze keuringen in één pakket te steken kan dit voor een gereduceerd tarief.

  Waarom de installatiespecialist

  De installatiespecialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra niet verplichte veiligheidscontroles. Door actieve trainingen van de monteurs blijven wij gefocust op jouw veiligheid.
  De installatiespecialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie. Na de keuring ben je verzekerd van een perfecte installatie.

  "Na onze verhuizing hebben we een veiligheidskeuring laten doen. Geeft je toch een prettiger gevoel"
  Cil king

  Door heel Nederland

  De installateurs die zijn aangesloten bij de installatiespecialist.nl zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een installateur houden wij er altijd rekening mee dat installateur bij je in de buurt zit. Met een installateur aangesloten bij de installatiespecialist.nl ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

  Hoe werkt het?

  Laat je gegevens achter, wij bellen je meestal binnen 24 uur terug. Bespreken je wensen en maken een afspraak. Na afspraak en opdracht voeren wij uit precies zoals overlegd.

  Als je de veiligheidskeuring laat doen door een installatie Specialist is het meestal binnen 1,5 uur klaar. De monteurs ruimen alles op en leveren op volgens afspraak.

  Gratis veiligheidskeuring?

  Wil je gaan verbouwen of is het tijd voor een uitbreiding? Als de Installatie Specialist de verbouwing voor je uitvoert zit hier de veiligheidskeuring automatisch bij in. Dit vinden wij wel zo makkelijk en eerlijk.

  • PERSOONLIJK CONTACT EN BETROKKENHEID
  • EEN LANDELIJK NETWERK VAN INSTALLATEURS DIE WE VOOR JOU KUNNEN INZETTEN
  • ALS JE ONS NODIG HEBT STAAN WE VOOR JOU KLAAR
  • EEN VERTROUWD BEDRIJF
  • KENNIS VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
  • GOED OPGELEIDE MEDEWERKERS
  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs