Alle elektrische installaties en apparatuur moeten voldoen aan de NEN 3140 norm. Van computers en printers tot boormachines, lampen en koffieapparaten. Je bent verplicht de apparaten periodiek te laten keuren door een erkende of gecertificeerde installateur. De Installatie Specialist beschikt over de expertise en ervaring en neemt deze zorg uit handen.

Wij zorgen voor een snelle en grondige NEN 3140 keuring. Zo weet je zeker dat alle apparatuur / installaties voldoen aan alle eisen.

Wil jij storingen voorkomen?

Kom er achter hoe jij met een paar handige tips zelf een storing kan oplossen of voorkomen.

Dowload de Whitepaper over

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs

  WAAROM IS DE NEN 3140 KEURING ZO BELANGRIJK?

  De NEN 3140 keuring wordt door de verzekeringsmaatschappijen en de arbeidsinspectie als verplicht beschouwd. Als je niet aan de verplichtingen voldoet kan de arbeidsinspectie tot maatregelen overgaan. Wanneer er een situatie is waarbij direct gevaar dreigt, kan er besloten worden om de werkzaamheden in je bedrijf stil te leggen. Zorg daarom dat je alle apparatuur regelmatig laat controleren!

  WELKE INSTALLATIES VALLEN ONDER NEN 3140?

  Onder NEN 3140 keuring vallen machines en volledige installaties. Maar ook elektrisch gereedschap waar mee gewerkt wordt.

  HOE ZIT HET MET DE AANSPRAKELIJKHEID NA KEURING?

  Na de keuring kan je hard maken dat je er alles aan hebt gedaan om te voldoen aan de veiligheidseisen. De keuring moet natuurlijk wel regelmatig gebeuren.

  WELKE APPARATEN VALLEN ONDER NEN 3140?

  Hierbij moet gedacht worden aan alle apparaten waar een stekker aan zit! Van koffiezet apparaat tot boormachine, van decoupeerzaag tot magnetron, van verlengsnoer tot zaagmachine en van stofzuiger tot een haakse slijper. Het geldt voor zowel 230 volt als 400 volt.

  Schrijf je in voor

  onze nieuwsbrief

  MEER INFORMATIE EN WAT DOEN WIJ VOOR JOU?

  Laat je gegevens achter, wij bellen je meestal binnen 24 uur terug. Voor een storing raden wij aan om te kijken bij vind een specialist en daar de specialist bij jou uit de buurt telefonisch te contacten.

  Als je een NEN 3140 keuring laat uitvoeren door een installatiespecialist ben je verzekerd van top werk. Wij werken altijd in goed overleg en houden rekening met jou wensen en bedrijf. De monteurs ruimen alles op en leveren op volgens afspraak.

  WAAROM DE INSTALLATIESPECIALIST?

  De installatiespecialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra veiligheidscontroles na installatie. Door actieve trainingen van de monteurs blijven wij gefocust op jouw veiligheid.
  De installatiespecialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie.

  Na plaatsing is keuring en inspectie extra belangrijk. Dit nemen wij ook voor je uit handen Hier heb jij geen omkijken meer naar.

  "Tijdens de keuring werd er goed meegedacht met de functie van mijn bedrijf. "
  L. Bloks

  Keuring PLAN?

  Wil je een totaal plan voor alle keuringen dan maken we graag eens een afspraak om dit met je door te nemen.

  Tijdens deze afspraak bekijken wij samen met jou de mogelijkheden en oplossingen. Hierna sturen wij je een gratis offerte.

  DOOR HEEL NEDERLAND

  De installateurs die zijn aangesloten bij de installatiespecialist.nl zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een installateur houden wij er altijd rekening mee dat installateur bij je in de buurt zit.

  Met een installateur aangesloten bij de installatiespecialist.nl ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

  • GOED OPGELEIDE MEDEWERKERS
  • ALS JE ONS NODIG HEBT STAAN WE VOOR JOU KLAAR
  • EEN LANDELIJK NETWERK VAN INSTALLATEURS DIE WE VOOR JOU KUNNEN INZETTEN
  • PERSOONLIJK CONTACT EN BETROKKENHEID
  • EEN VERTROUWD BEDRIJF
  • KENNIS VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs