Verlichting

Voldoende licht op je werkplek, een prettige sfeer creëren of geweldige producten aanlichten. Met verlichting kan je een hoop en het is niet meer weg te denken uit het normale leven. Het op de juiste en veilige manier met voldoende en perfect gespreid aanleggen van de verlichting is een ander verhaald. Hier komt veel expertise en berekeningen bij kijken.

Kies je voor LED of is er toch een betere oplossing? Denk bijvoorbeeld aan slimme verlichting.

De Installatie Specialist kan je hierbij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten precies waar wij op moeten letten.

Buitenverlichting
LED verlichting
Bedrijfsverlichting
Verlichtingsplan
Besparen met verlichting
Subsidie verlichting
Buitenverlichting

Door de verschillende weersomstandigheden, vocht en steeds veranderende tijden dat het donker wordt vraagt de aanleg van buitenverlichting om een echte specialist. De Installatie Specialist kan de verlichting voor je plaatsen en je optimaal adviseren.

LED verlichting

LED verlichting is niet meer weg te denken en is de beste vervangen van de meeste soorten ouderwetse verlichting. Heb je nog oude verlichting? Stap dan nu over en begin met besparen. Wist je dat oude lampen vervagen door LED ook een bedrijfspand kan afkoelen?

Bedrijfsverlichting

Veilig en comfortabel werken is nummer één waarom verlichting belangrijk is op de werkvloer. Maar wist je dat licht er ook voor kan zorgen dat werknemers minder vaak ziek zijn en met meer plezier naar hun werk gaan? Wij kunnen je hier alles over vertellen.

Verlichtingsplan

Wil jij een Wow effect creëren in je woning of bedrijf, producten in je winkel extra aanlichten met de beste kleuren? Met een verlichtingsplan op maat kan je dit bereiken. Maar ook voor het bezuinigen op verlichting is het verstandig een verlichtingsplan te laten ontwerpen. Wij nemen dit voor je uit handen.

Besparen met verlichting

Besparen op energie in je woning of bedrijfspand? De snelste en meest besparende manier is om de verlichting te vervangen. De installatie specialist kan je hierin adviseren om maximaal te besparen.

Subsidie verlichting

Het is mogelijk om subsidie te krijgen voor het energiezuinig maken van je bedrijf. De Installatiespecialist kan je hierbij helpen en adviseren.

Veilige verlichting?

 

Zonder problemen gebruikmaken van je nieuwe verlichting. Wij adviseren het volgende: neem geen enkel risico. Zorg ervoor dat je zowel kwaliteit als veiligheid waarborgt.

Schakel de hulp in van De Installatie Specialist en garandeer jezelf goed en correct werkend materiaal. Bijna alle verlichting is maatwerk. Daarom is het advies om een vrijblijvende afspraak in te plannen met een installateur. Wij leveren, onderhouden en renoveren verlichting installaties waar je weer jaren mee vooruit kan. Bij storing kan je rekenen op correcte service en volledig herstel.

Schakel onze hulp in en garandeer uzelf goed en correct werkende verlichting, waardoor de kans op problemen met grote gevolgen wordt uitgesloten. Laat ons de zorgen uit handen nemen en u voorzien van controle, herstel en optimaal gemak. Scherpe prijzen, een vertrouwelijke band en oog voor de klant: dat zijn onze kwaliteiten en daar laten wij u graag kennis mee maken.

PROFESSIONELE verlichting NODIG?

 

Bezuinigen, verbeteren lichtkwaliteit of verbouwen van ruimte’s? Het begint met een grondige analyse van de verlichting. Wij adviseren daarom om vroeg de hulp van een installateur in te schakelen om problemen bij het begin en plaatsing van verlichting te voorkomen. De Installatie Specialisten regelen het van begin tot eind.

De Installatie Specialisten nemen het volledige verlichting project uit handen. Door jarenlange ervaring en scholing zijn wij voorloper in nieuwe technieken en kunnen wij je hier ook in adviseren.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs

  Geen uitval en overlast tijdens aanleg van verlichting?

  De Installatie Specialist zorgt voor minimale overlast tijdens de aanleg van de installatie. Wij willen natuurlijk niet dat bijvoorbeeld je bedrijf stil komt te liggen als wij aan het installeren zijn. Wij plannen dit alles in goed overleg samen met jou zodat je er geen last van hebt

  NEEM CONTACT OP.

  Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Een van onze installateurs plant vervolgens een afspraak met je in om (vrijblijvend) de situatie en wensen te bespreken. Na de afspraak voorzien we je graag van een gratis offerte.

  "Ik wist niet dat ik zoveel kon besparen op mijn verlichting. "
  H. Elders
  • VEILIG EN VERTROUWD
  • GEEN UITVAL TIJDENS AANLEG/ONDERHOUD
  • UP TO DATE EN TOEKOMSTGERICHT
  • ADVIES VAN DE INSTALLATIE SPECIALIST

  Waarom De Installatie Specialist?

  De installatiespecialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra veiligheidscontroles. De persoonlijk monteur blijft door actieve trainingen gefocust op jouw veiligheid.
  De installatiespecialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie. Met de Installatie Specialist ben je verzekerd van een veilige elektrische installatie.

  Het voordeel van De Installatie Specialist zijn onze allround monteurs. Door dat onze allround inspecteurs de kleine problemen meteen kunnen oplossen is de rekening achteraf altijd stukken lager dan dat je gebruik maakt van grotere installateurs.

  Door heel Nederland

  De inspecteurs die zijn aangesloten bij de installatiespecialist.nl zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een inspecteurs houden wij er altijd rekening mee dat inspecteurs bij je in de buurt zit. Met een inspecteurs aangesloten bij de installatiespecialist.nl ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

   

  Laat je gegevens achter, wij bellen je op werkdagen binnen 24 uur terug.

  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs