Goede beveiliging zorgt voor een veilig gevoel. Je wilt toch ook dat de kans op inbraak, brand of blikseminslag zo klein mogelijk is? Thuis en op het werk wil je je veilig voelen en zo min mogelijk risico lopen.De Installatie Specialist legt verschillende soorten beveiliging aan en zorgt altijd voor de beveiliging die het meest bij jouw situatie past.

Bliksembeveiliging
Brandmeld installatie
Camera beveiliging
Intercom installatie
Inbraak beveiliging
Noodverlichting
Toegangscontrole
Onderhoud beveiliging systemen
Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs
  "Laatst mijn hele bedrijf opnieuw beveiligd, een heerlijk veilig gevoel weer. "

  Inbraakbeveiliging

  Een veilig gevoel is altijd prettig. Of je nu thuis bent of op je werk. Dit gevoel kan versterkt worden door juiste inbraakbeveiliging. Een uitgebreid alarmsysteem, een elektrisch hek, camera’s of een intercom kunnen hierbij al uitkomst bieden.

  Brandbeveiliging

  Brand kan grote schade veroorzaken. Hoe sneller je een brand opmerkt, hoe meer je de schade kunt beperken. Een brandmeldinstallatie helpt je hierbij. Een brandmeldinstallatie kan verplicht zijn volgens het Bouwbesluit.

  Camerabeveiliging

  Wilt u weten wat er gebeurd in en om je bedrijfspand of woning. Een camerasysteem kan hiervoor de oplossing zijn. Je kan dan live zien wat er gebeurd en ook kan je later beelden terugkijken.

  Intercominstallaties

  Intercoms zijn er in alle soorten en maten. Ze worden vaak toegepast in flats, appartementencomplexen of woningen waar de bewoner geen goed zicht heeft op wie er voor de deur staat. Wel zo veilig.

  Bliksembeveiliging

  U moet er toch ook niet aan denken om getroffen te worden door de bliksem? Laat staan om te denken aan alle schade die ervan kan komen. Voorkom dit en beveilig je pand tegen bliksem. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden.

  Toegangscontrole 

  Wil je weten wie je bedrijf in en uit gaan, om zo bedrijfsgevoelige informatie extra te beveiligen. Of wil je dat sommige personen in sommige ruimtes juist wel of niet kunnen komen? Denk hierbij aan tags, poortjes of toegang met een code.

  Noodverlichting

  Noodverlichting is eigenlijk in elk bedrijfspand verplicht. Is jouw noodverlichting nog wel op orde? Zorg voor veiligheid voor jou en je medewerkers. Dan ben je ook niet aansprakelijk bij calamiteiten.

  Onderhoud beveiliging

  Onderhoud is het begin van een goed werkende installatie. Je moet op je beveiligingsinstallatie kunnen vertrouwen. Onderhoud verlengt ook de levensduur. Sluit meteen een onderhoudscontract af.

  • EEN LANDELIJK NETWERK VAN INSTALLATEURS DIE WE VOOR JOU KUNNEN INZETTEN
  • ALS JE ONS NODIG HEBT STAAN WE VOOR JOU KLAAR
  • GOED OPGELEIDE MEDEWERKERS
  • PERSOONLIJK CONTACT EN BETROKKENHEID
  • EEN VERTROUWD BEDRIJF
  • KENNIS VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN

  Waarom De Installatie Specialist

  De Installatie Specialist zorgt voor een goed werkend en toekomstgericht netwerk. De installateurs zijn door vele trainingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties. De werking van een netwerk moet optimaal zijn en moet ook optimaal blijven. Dus ook wijzigingen in het netwerk doet De Installatie Specialist graag voor je

  Door heel Nederland

  De installateurs die bij De Installatie Specialist zijn aangesloten zitten door heel Nederland. Wij zorgen altijd dat de installateur die het dichtst bij zit contact met je opneemt. Bij De Installatie Specialist ben je verzekerd van goede kwaliteit en de juiste prijs.

  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs