Service en onderhoud

Eén aanspreekpunt voor al je installaties. Makkelijker kan het eigenlijk niet. De Installatie Specialist is van alle markten thuis en biedt je op maat gesneden oplossingen. Ook als het gaat om service en onderhoud. Op basis van jouw wensen verzorgen wij het noodzakelijke en vaak ook wettelijk verplichte onderhoud. Bij storingen kan je 24 uur per dag op ons rekenen. Zo zorgen wij voor je veiligheid, comfort en continuïteit.

Elektrotechnische installatie
Laadpunten
zonnepanelen
Mechanische ventilatie
Noodverlichting
Elektrotechnische installatie

Volgens de Arbo-wet moet je als werkgever een veilige omgeving creëren en waarborgen voor je werknemers. De Installatie Specialist kent de regels en weet hoe belangrijk een veilige elektrotechnische installatie is.

Onderhoud elektrotechnische installatie nodig?
Laadpunten

Je laad er ieder dag je auto mee op. Een storing aan het laadpunt kan je je niet permitteren. Voorkom problemen met periodiek onderhoud aan het laadpunt.

Alles over het laadpunt
zonnepanelen

Zonnepanelen lijken ze vanzelfsprekend. Je wilt ten alle tijde het hoogste rendement halen uit de panelen. Met periodiek onderhoud ben je daarvan verzekerd.

Mechanische ventilatie

Frisse lucht is vanzelfsprekend. In huis of bedrijf wordt dit meestal geregeld door de mechanische ventilatie. Sinds gebouwen steeds beter worden geïsoleerd is het belangrijk de toevoer van zuurstof en afvoer van verontreinigde lucht goed te regelen. Laat daarom de mechanische installatie periodiek reinigen en controleren.

Meer over de mechanische installatie
Noodverlichting

Onderhoud verlengt de levensduur van de noodverlichting. Naast de verplichte inspectie is correct onderhoud noodzakelijk om de werking te garanderen. De Installatie Specialist neemt dit voor je uit handen

Noodverlichting laten onderhouden?

EEN BETROUWBARE INSTALLATIE?

Zonder problemen gebruikmaken van je elektrische installaties. Wij adviseren het volgende: neem geen enkel risico. Zorg ervoor dat je zowel kwaliteit als veiligheid waarborgt.

Schakel de hulp in van De Installatie Specialist en garandeer jezelf goed en correct werkend materiaal. Al het installatiewerk is maatwerk. Daarom is het advies om een vrijblijvende afspraak in te plannen met een installateur. Wij leveren, onderhouden en renoveren betrouwbare installaties waar je weer jaren mee vooruit kan. Bij storing kan je rekenen op correcte service en volledig herstel.

Schakel onze hulp in en garandeer uzelf goed en correct werkend materiaal, waardoor de kans op problemen met grote gevolgen wordt uitgesloten. Laat ons de zorgen uit handen nemen en u voorzien van controle, herstel en optimaal gemak. Scherpe prijzen, een vertrouwelijke band en oog voor de klant: dat zijn onze kwaliteiten en daar laten wij u graag kennis mee maken.

PROFESSIONELE INSTALLATEUR NODIG?

Badkamer renoveren, stopcontact te weinig, elektrisch koken of een volledige fabriek laten bouwen? Het begint allemaal bij de installatie. Wij adviseren daarom om vroeg de hulp van een installateur in te schakelen om problemen bij het begin en verloop van de bouw te voorkomen. Voor bijvoorbeeld het verplaatsen van een groepenkast moet je rekening houden met de energieleverancier, timmerman en de installateur. De Installatie Specialisten regelen dit van begin tot eind.

De Installatie Specialisten nemen volledige nieuwbouw, renovatie en woningbouw projecten uit handen. Door jarenlange ervaring en scholing zijn wij voorloper in nieuwe technieken en kunnen wij je hier ook in adviseren.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs

  Geen uitval en overlast tijdens aanleg van installatie

  De Installatie Specialist zorgt voor minimale overlast tijdens het onderhoud van de installatie. Wij willen natuurlijk niet dat bijvoorbeeld je bedrijf stil komt te liggen als wij met het onderhoud bezig zijn. Wij plannen dit alles in goed overleg samen met jou zodat je er geen last van hebt

  NEEM CONTACT OP.

  Laat je gegevens achter en wij nemen binnen een werkdag contact met je op. Een van onze installateurs plant vervolgens een afspraak met je in om (vrijblijvend) de situatie en wensen te bespreken. Na de afspraak voorzien we je graag van een gratis offerte.

  "De Installatie Specialist ontzorgt mij volledig met alle installaties."
  Bart. Topp
  • EEN LANDELIJK NETWERK VAN INSTALLATEURS DIE WE VOOR JOU KUNNEN INZETTEN
  • ALS JE ONS NODIG HEBT STAAN WE VOOR JOU KLAAR
  • PERSOONLIJK CONTACT EN BETROKKENHEID
  • KENNIS VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
  • GOED OPGELEIDE MEDEWERKERS
  • EEN VERTROUWD BEDRIJF

  Waarom De Installatie Specialist?

  De installatiespecialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra veiligheidscontroles. De persoonlijk monteur blijft door actieve trainingen gefocust op jouw veiligheid.
  De installatiespecialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie. Met de Installatie Specialist ben je verzekerd van een veilige elektrische installatie.

  Het voordeel van De Installatie Specialist zijn onze allround monteurs. Door dat onze allround inspecteurs de kleine problemen meteen kunnen oplossen is de rekening achteraf altijd stukken lager dan dat je gebruik maakt van grotere installateurs.

  Door heel Nederland

  De inspecteurs die zijn aangesloten bij de installatiespecialist.nl zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een inspecteurs houden wij er altijd rekening mee dat inspecteurs bij je in de buurt zit. Met een inspecteurs aangesloten bij de installatiespecialist.nl ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

  Laat je gegevens achter, wij bellen je op werkdagen binnen 24 uur terug.

  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs