Groepenkasten
Verbouwen & Renoveren
Storingen
Krachtstroom
Zwakstroom
Projecten
Noodstroom
Woningbouw
Groepenkasten

Ook het plaatsen, vervangen of uitbreiden van de groepenkast valt onder het reguliere elektra werk en wij kunnen je hier uitgebreid over adviseren.

Meer over de groepenkast?
Verbouwen & Renoveren

Tijd voor een grote verbouwing of renovatie? Wij hebben jarenlange ervaring om de impact zo klein mogelijk te houden!

Installateur nodig?
Storingen

Niet is vervelender dan een storing in de elektrische installatie. Als jij er helemaal niet meer uit komt dan staan wij voor je klaar. Ook als wij de installatie niet hebben geplaatst.

Storing?
Krachtstroom

Een sauna of jacuzzi laten plaatsen? De aansluiting regelen wij voor je. Natuurlijk zijn we er ook voor als je elektrisch wilt koken.

Krachtstroom nodig?
Zwakstroom

Een nieuwe deurbel of intercom installatie? Ook voor installatie met minder voltage ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer weten?
Projecten

Grote nieuwbouw of renovatie projecten? Door onze samenwerking met onderlinge installateurs  komen we nooit mensen tekort.

Project specialist nodig?
Noodstroom

Ook tijdens stroomuitval over genoeg stroom beschikken? Wij helpen je graag met de beste oplossing voor jouw situatie. Van complexe installatie tot een simpele aggregaat.

Meer over Noodstroom installaties?
Woningbouw

Vrijstaande woning laten bouwen met de allernieuwste snufjes en op zoek naar een betrouwbare partner? De Installatie Specialist!

Meer weten?

Een betrouwbare installatie?

 

Zonder problemen gebruikmaken van je elektrische installaties. Wij adviseren het volgende: neem geen enkel risico. Zorg ervoor dat je zowel kwaliteit als veiligheid waarborgt.

Schakel de hulp in van De Installatie Specialist en garandeer jezelf goed en correct werkend materiaal. Al het installatiewerk is maatwerk. Daarom is het advies om een vrijblijvende afspraak in te plannen met een installateur. Wij leveren, onderhouden en renoveren betrouwbare installaties waar je weer jaren mee vooruit kan. Bij storing kan je rekenen op correcte service en volledig herstel.

Schakel onze hulp in en garandeer jezelf van goed en correct werkend materiaal, waardoor de kans op problemen met grote gevolgen wordt uitgesloten. Laat ons de zorgen uit handen nemen en je voorzien van controle, herstel en optimaal gemak. Scherpe prijzen, een vertrouwelijke band en oog voor de klant: dat zijn onze kwaliteiten en daar laten wij je graag kennis mee maken.

Professionele Installateur nodig?

 

Badkamer renoveren, stopcontact te weinig, elektrisch koken of een volledige fabriek laten bouwen? Het begint allemaal bij de installatie. Wij adviseren daarom om vroeg de hulp van een installateur in te schakelen om problemen bij het begin en verloop van de bouw te voorkomen. Voor bijvoorbeeld het verplaatsen van een groepenkast moet je rekening houden met de energieleverancier, timmerman en de installateur. De Installatie Specialisten regelen dit van begin tot eind.

De Installatie Specialisten nemen volledige nieuwbouw, renovatie en woningbouw projecten uit handen. Door jarenlange ervaring en scholing zijn wij voorloper in nieuwe technieken en kunnen wij je hier ook in adviseren.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs
  "De Installatie Specialist heeft voor ons een complete renovatie gedaan. Prettige samenwerking!"
  Peter, P. Timmerwerken B.V
  • VEILIG EN VERTROUWD
  • UP TO DATE EN TOEKOMSTGERICHT
  • GEEN UITVAL TIJDENS AANLEG/ONDERHOUD
  • ADVIES VAN DE INSTALLATIE SPECIALIST

  Waarom De Installatie Specialist?

  De installatiespecialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra veiligheidscontroles. De monteur blijft door actieve trainingen gefocust op jouw veiligheid.
  De installatiespecialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie. Met de Installatie Specialist ben je verzekerd van een veilige elektrische installatie.

  Het voordeel van De Installatie Specialist zijn onze allround monteurs. Doordat onze allround inspecteurs de kleine problemen meteen kunnen oplossen is de rekening achteraf altijd stukken lager.

  Door heel Nederland

  De inspecteurs die zijn aangesloten bij de installatiespecialist.nl zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een inspecteurs houden wij er altijd rekening mee dat inspecteurs bij je in de buurt zit. Met een inspecteurs aangesloten bij de installatiespecialist.nl ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

   

  Laat je gegevens achter, wij bellen je op werkdagen binnen 24 uur terug.

  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs