De noodverlichting zorgt er voor dat iedereen het gebouw veilig kan verlaten. Een noodverlichting installatie moet periodiek gekeurd en onderhouden worden. De installatiespecialist neemt deze verantwoordelijkheid uit handen.

Wist je dat er bij noodverlichting veel fout kan gaan?

Maak niet dezelfde fout als bijna 80% van alle andere beheerders van een noodverlichting installaties.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs

  HOE WEET JE OF JE noodverlichting GOED WERKT?

  Het belangrijkste aan de noodverlichting is de werking. Hij moet er voor zorgen dat alle personen het gebouw veilig kunnen verlaten. De brandweer en verzekeraar zullen hier op toezien. Om de werking te garanderen geef je installatie, keuring en het onderhoud uit handen aan een de Installatie Specialist. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd voor installatie, keuring en onderhoud van noodverlichting installaties.

  MOET JE de noodverlichting LATEN KEUREN?

  Een noodverlichting installaties moet je periodiek laten keuren. De inspectie wordt uitgevoerd door een onafhankelijke inspecteur. Na de keuring krijg je een inspectiecertificaat die verplicht is door de wet/
  De installatiespecialisten zijn opgeleid tot noodverlichting specialisten.

  Voor vragen over een bestaande of nog te plaatsen noodverlichting installaties kan je contact op nemen via het contactformulier.

  Schrijf je in voor

  onze nieuwsbrief

  MEER INFORMATIE EN WAT DOEN WIJ VOOR JOU?

  Laat je gegevens achter, wij bellen je meestal binnen 24 uur terug. Bespreken je wensen en maken een afspraak. Na afspraak en opdracht voeren wij uit precies zoals overlegd.
  Als je een noodverlichting installaties laat keuren, plaatsen of onderhouden door een installatiespecialist ben je verzekerd van keurig werk.

  Wij werken altijd in goed overleg en houden rekening met jou wensen en bedrijf. De monteurs ruimen alles op en leveren op volgens afspraak.

  WAAROM DE INSTALLATIESPECIALIST?

  De installatiespecialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra veiligheidscontroles na installatie. Een noodverlichting installatie kan het verschil zijn tussen leven en dood. Door actieve trainingen van de monteurs blijven wij gefocust op jouw veiligheid.
  De installatiespecialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie. Na plaatsing is keuring en inspectie extra belangrijk.

  Hier heb jij geen omkijken meer naar.

  "Snelle keuring en duidelijke rapportage. Houden rekening met mijn bedrijf."
  Erik E

  GRATIS noodverlichting SCAN

  Ben je nog niet overtuigd en wil je vrijblijvend meer informatie en nog nergens aan vast zitten? Maak gebruik van de tijdelijke gratis noodverlichting scan. Tijdens deze afspraak bekijken wij samen met jou de verplichting, mogelijkheden en oplossingen. Hierna sturen wij je een gratis offerte.

  noodverlichting VEILIG PLAN

  Een jaar na aanleg komen wij nog eens terug om de installatie te keuren tegen een gereduceerd tarief. Met ons noodverlichting veilig plan hoef je je nergens meer zorgen over te maken.

  DOOR HEEL NEDERLAND

  De installateurs die zijn aangesloten bij de installatiespecialist.nl zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een installateur houden wij er altijd rekening mee dat installateur bij je in de buurt zit.

  Met een installateur aangesloten bij de installatiespecialist.nl ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

  • PERSOONLIJK CONTACT EN BETROKKENHEID
  • ALS JE ONS NODIG HEBT STAAN WE VOOR JOU KLAAR
  • EEN LANDELIJK NETWERK VAN INSTALLATEURS DIE WE VOOR JOU KUNNEN INZETTEN
  • GOED OPGELEIDE MEDEWERKERS
  • EEN VERTROUWD BEDRIJF
  • KENNIS VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs