Diensten

De Installatie Specialist heeft een ruim aanbod van diensten. Elke specialist is breed opgeleid en kan meerdere elektrotechnische oplossingen bieden. Staat hetgeen wat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Beveiliging
Domotica
Duurzaam
Installatiewerk
Keuringen
Netwerken
Service en onderhoud
Verlichting
Beveiliging

Goede beveiliging zorgt voor een veilig gevoel. Je wilt toch ook dat de kans op inbraak, brand of blikseminslag zo klein mogelijk is? Thuis en op het werk wil je je veilig voelen en zo min mogelijk risico lopen. De Installatie Specialist legt verschillende soorten beveiliging aan en zorgt altijd voor de beveiliging die het meest bij jouw situatie past.

Bekijk alle mogelijkheden
Domotica

Wist je dat wonen nog comfortabeler en veiliger kan? Met je tablet of smartphone kan je je hele huis besturen. De verlichting aan of uit, de verwarming een graadje hoger of de zonwering naar beneden. Eenvoudig en allemaal met elkaar verbonden.

Bekijk alle mogelijkheden
Duurzaam

De Installatie Specialist is expert in duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen en warmtepompen, maar ook op het gebied van energiebesparing door middel van LED-verlichting en smart-home oplossingen. Heb je een laadpunt nodig voor je elektrische auto? Ook deze komt De Installatie Specialist graag bij je installeren

Bekijk alle mogelijkheden
Installatiewerk

Overal heb je te maken met elektrotechnisch installatiewerk. Ondanks dat we bij het gebruik van elektra nauwelijks nog nadenken kan niemand er om heen. We merken het pas als er storingen zijn.

Bekijk alle mogelijkheden
Keuringen

Een keuring nodig voor een bedrijf of huis installatie? Het belang van een keuring of inspectie word te vaak onderschat. Heb je geen veilig gevoel meer bij jouw elektrotechnische installatie, zonnepanelen of beveiligingsinstallatie? Soms is dat terecht.

Bekijk alle mogelijkheden
Netwerken

Een van de belangrijkste aspecten van een goede bedrijfsvoering is een netwerk. Vaak zijn de huidige netwerken verouderd met als resultaat traag internet en een slechte verbindingen. Is het tijd voor een goed en toekomstgericht netwerk voor op de zaak of thuis? De Installatie Specialist legt netwerken aan bij kleine en grote bedrijven en bij particulieren.

Bekijk alle mogelijkheden
Service en onderhoud

Eén aanspreekpunt voor al je installaties. Makkelijker kan het eigenlijk niet. De Installatie Specialist is van alle markten thuis en biedt je op maat gesneden oplossingen. Ook als het gaat om service en onderhoud. Op basis van jouw wensen verzorgen wij het noodzakelijke en vaak ook wettelijk verplichte onderhoud. Bij storingen kan je 24 uur per dag op ons rekenen. Zo zorgen wij voor je veiligheid, comfort en continuïteit.

Bekijk alle mogelijkheden
Verlichting

Voldoende licht op je werkplek, een prettige sfeer creëren of geweldige producten aanlichten. Met verlichting kan je een hoop en het is niet meer weg te denken uit het normale leven. Het op de juiste en veilige manier met voldoende en perfect gespreid aanleggen van de verlichting is een ander verhaald. Hier komt veel expertise en berekeningen bij kijken.

Bekijk alle mogelijkheden

WAAROM DE INSTALLATIE SPECIALIST

De Installatie Specialist zorgt voor een goed werkende installatie. De installateurs zijn door vele trainingen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties. De werking van een domotica-oplossing moet optimaal zijn en moet ook optimaal blijven. Dus ook wijzigingen doet De Installatie Specialist graag voor je.

DOOR HEEL NEDERLAND

De installateurs die bij De Installatie Specialist zijn aangesloten zitten door heel Nederland. Wij zorgen altijd dat de installateur die het dichtst bij zit contact met je opneemt. Bij De Installatie Specialist ben je verzekerd van goede kwaliteit en de juiste prijs.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug    Vind jouw installateur

    Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

    Onze installateurs
    Actueel Naar overzicht