In een groot deel van de Adidas winkels in Nederland is het afgelopen jaar de (verouderde) verlichting vervangen voor LED-verlichting. Dit is niet alleen de winkelverlichting maar ook de verlichting in de magazijnen is vernieuwd.

De nieuwe verlichting is uiteraard energiezuinig en de kleding, schoenen en de rest van het assortiment wordt beter uitgelicht. Niet alleen voor het winkelend publiek is de nieuwe verlichting prettig, maar ook voor de werknemers is het licht een stuk beter.

In een groeiende markt wordt het de potentiële klant gemakkelijk gemaakt om een betaalbare aanbieder voor LED verlichting te vinden. De markt speelt tegenwoordig ook steeds meer in op LED verlichting bedrijven, dus ook voor bedrijven wordt de drempel om over te stappen steeds lager. De installateur dient de klant er wel bewust van te maken dat er ook veel aanbieders zijn die iets beloven dat zij niet kunnen waarmaken voor hun prijs. Sommige LED verlichting is wel van redelijke kwaliteit, maar niet volgens de ARBO-wet. Deze wet schrijft voor dat LED verlichting in bedrijven een bepaalde minimum lichtopbrengst moet hebben, om aan de voorwaarden te voldoen. Daarom is het van belang dat u een goed overzicht heeft van uw concurrenten. Uw Duurzame Installateur schiet u daar graag bij te hulp. Wij zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent keurmerken en productieregels van LED verlichting. Zo worden op veel LED lampen keurmerken als KEMA en CE vereist, die bij veel aanbieders toch blijken te ontbreken.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs
  • GEEN RISICO'S
  • DE JUISTE PARTNER BIJ HET INSTALLEREN
  • OPTIMALE SERVICE
  • DUURZAAMHEID STAAT VOOROP
  • OVERSTAPPEN ZONDER ZORGEN
  • WIJ ZORGEN VOOR PERFECTIE
  Contact

  Heb je vragen over onze diensten of wil je direct contact met een installateur bij je in de buurt? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

   Naam
   E-mailadres
   Telefoonnummer
   Onderwerp
   Bericht