De laadpaal is misschien wel 1 van het belangrijkste elektrische apparaat bij het huis die je altijd werkend wilt hebben. Je wilt toch niet op het moment dat je weg wilt gaan, het risico lopen dat je stil staat met een niet opgelade accu.

Met goed onderhoud kan je dit voorkomen. Wees er op tijd bij! De Installatie Specialist kan je daarbij helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met alle soorten installaties en weten exact waar het fout kan gaan.

Wil je zelf de laadpaal optimaal en veilig houden met handige tips?

Doorloop het handige stappenplan en hou laadpaal in optimale conditie en veilig.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs

  KEURING Laadpaal INSTALLATIE verplicht?

  De keuring van een laadpaal is niet verplicht. Maar net als de APK voor de auto is het verstandig de laadpaal periodiek te laten controleren.

  Ondanks dat de keuring niet verplicht is raden wij aan om 1 jaar na plaatsing de laadpaal nog eens te controleren. Wij controleren en testen de laadpaal bijvoorbeeld op loszittende onderdelen. Een jaar na plaatsing kan het voorkomen dat een contact los is gaan zitten.

  WAAROM DE Laapdaal ONDERHOUDEN.

  De invloeden van buitenaf zoals regen maar ook langere droogte of warmte van de zon kan werking van de laadpaal beïnvloeden. Hierdoor kan er vocht of insecten in de laadpaal komen. Dit zal de elektronica in de laadpaal niet verbeteren

  Daarnaast kunnen contacten los komen te zitten door trillingen of dergelijke.

  De Installatie Specialist werken met allround monteurs. Deze monteurs kunnen de kleine problemen meteen oplossen en meerdere keuring in tegelijk uit voeren. Hierdoor ben je altijd goedkoper uit.

  Schrijf je in voor

  onze nieuwsbrief

  HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

  Laat je gegevens achter, wij bellen je meestal binnen 24 uur terug. Bespreken je wensen en maken een afspraak. Na afspraak en opdracht voeren wij uit precies zoals overlegd.

  Met ons onderhoud ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Wij werken altijd in goed overleg en houden rekening met jou wensen en bedrijf. De inspecteur ruimt alles op en leveren op volgens afspraak.

  WAAROM DE INSTALLATIE SPECIALIST?

  De installatiespecialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra niet verplichte veiligheidscontroles. De installatieverantwoordelijke blijft door actieve trainingen gefocust op jouw veiligheid.
  De installatiespecialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie. Met de Installatie Specialist verleg je echt de verantwoording.

  "Je komt er pas achter als je weg moet dat het niet gewerkt heeft. Daarom laat ik de laadpaal onderhouden."
  T. ling

  GRATIS ONDERHOUDSSCAN

  Ben je nog niet overtuigd en wil je vrijblijvend meer informatie en nog nergens aan vast zitten? Maak gebruik van de tijdelijke gratis onderhoudsscan. Tijdens deze afspraak bekijken wij samen met jou de verplichting, mogelijkheden en oplossingen. Hierna sturen wij je een gratis offerte.

  storing vrij PLAN

  Naast het overnemen van het onderhoud denken we met je mee over de algehele veilheid van het pand. Wij kunnen je ook helpen bij onderhoud van de brandmeldinstallatie, Noodverlichting, Blusmiddelen en zelfs voor het onderhoud van de CV-ketel ben je bij De Installatie Specialist aan het juiste adres. Voor het storing vrij plan heb je alles onder één dak voor een gereduceerd tarief.

  DOOR HEEL NEDERLAND

  De installateurs die zijn aangesloten bij de installatiespecialist.nl zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een installateur houden wij er altijd rekening mee dat installateur bij je in de buurt zit. Met een installateur aangesloten bij de installatiespecialist.nl ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

  • GEEN UITVAL TIJDENS ONDERHOUD
  • PERSOONLIJK CONTACT EN BETROKKENHEID
  • KENNIS VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
  • GOED OPGELEIDE MEDEWERKERS
  • ADVIES VAN DE INSTALLATIE SPECIALIST
  • VEILIG EN VERTROUWD
  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs