Het belang van onderhoud aan de elektrische installatie word te vaak onderschat. Heb je geen veilig gevoel meer bij jouw elektrotechnische installatie? Soms is dat terecht.

Wees er op tijd bij met het onderhoud van De Installatie Specialist, want veiligheid voorop! Wij hebben jarenlange ervaring met alle soorten installaties en weten waar het fout kan gaan.

Wil je zelf de elektrische installatie optimaal houden met handige tips?

Doorloop het handige stappenplan en hou je elektrische installatie optimaal en veilig.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs

  KEURING ELEKTRISCHE INSTALLATIE’S

  De elektrische installatie is misschien wel de meest gebruikte installatie in uw bedrijf. Door de stroom in de installatie ontstaat warmte. Daardoor zetten onderdelen uit en na het uitschakelen krimpen ze weer. Zo ontstaat weerstand in die onderdelen, waardoor ze warmer worden. Uiteindelijk kan brand ontstaan. Maar ook andere problemen met de elektrische installatie kunnen tot brand leiden. Bijvoorbeeld loszittende contacten, loshangende stopcontacten, lampen, kabels, enzovoort. Om dit regelmatig te controleren, is een periodiek onderhoud verstandig.

  WAAROM DE INSTALLATIE’S onderhouden

  Naast de verplichte keuringen die je als werkgever moet laten uitvoeren volgens het arbobesluit of van verzekeringen zoals brandmeldinstallatie, noodverlichting, NEN 3140 keuring etc.

  Heb je ook onderhoud die je kan laten doen om de werking of levensduur van apparaten te verlegen. Denk hierbij aan de zonnepanelen of beveiligingsinstallatie.

  De Installatie Specialist werken met allround monteurs. Deze monteurs kunnen de kleine problemen meteen oplossen en meerdere keuring in tegelijk uit voeren. Hierdoor ben je altijd goedkoper uit.

  Schrijf je in voor

  onze nieuwsbrief

  HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

  Laat je gegevens achter, wij bellen je meestal binnen 24 uur terug. Bespreken je wensen en maken een afspraak. Na afspraak en opdracht voeren wij uit precies zoals overlegd.

  Met ons onderhoud ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. Wij werken altijd in goed overleg en houden rekening met jou wensen en bedrijf. De inspecteur ruimt alles op en leveren op volgens afspraak.

  WAAROM DE INSTALLATIE SPECIALIST?

  De installatiespecialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra niet verplichte veiligheidscontroles. De installatieverantwoordelijke blijft door actieve trainingen gefocust op jouw veiligheid.
  De installatiespecialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie. Met de Installatie Specialist verleg je echt de verantwoording.

  "DOOR het onderhoud UIT TE BESTEDEN HEBBEN WE ALLES ONDER CONTROLe"
  Cor N

  GRATIS onderhoudSCAN

  Ben je nog niet overtuigd en wil je vrijblijvend meer informatie en nog nergens aan vast zitten? Maak gebruik van de tijdelijke gratis bedrijfsscan. Tijdens deze afspraak bekijken wij samen met jou de verplichting, mogelijkheden en oplossingen. Hierna sturen wij je een gratis offerte.

  BEDRIJF VEILIG PLAN

  Naast het overnemen van de installatie verantwoordelijkheid denken we met je mee over de algehele veilheid van het pand. Wij kunnen je ook helpen bij onderhoud van de brandmeldinstallatie, Noodverlichting, Blusmiddelen en zelfs voor het onderhoud van de CV-ketel ben je bij De Installatie Specialist aan het juiste adres. Voor het bedrijfsveiligheidsplan heb je alles onder één dak voor een gereduceerd tarief.

  DOOR HEEL NEDERLAND

  De installateurs die zijn aangesloten bij de installatiespecialist.nl zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een installateur houden wij er altijd rekening mee dat installateur bij je in de buurt zit. Met een installateur aangesloten bij de installatiespecialist.nl ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

  • GEEN UITVAL TIJDENS onderhoud
  • PERSOONLIJK CONTACT EN BETROKKENHEID
  • KENNIS VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
  • ADVIES VAN DE INSTALLATIE SPECIALIST
  • GOED OPGELEIDE MEDEWERKERS
  • VEILIG EN VERTROUWD
  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs