Jouw bedrijf of gebouw moet altijd van stroom voorzien zijn om continuïteit te realiseren. De Installatie Specialist weet en begrijpt voor welke uitdaging je hiermee kan komen te staan. Hoe creëer je een gegarandeerde werking van alle elektrische apparaten?

De installatiespecialist informeert je graag vooraf waar je op moet letten en maakt een betrouwbare noodstroom installatie.

Wist je dat er bij de aanleg van een noodstroom installatie veel fout kan gaan.

Zorg dat je leert van de fouten van een ander. Hiermee kan je veel besparen.

 

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs

  HOE WEET JE OF de noodstroom installatie VOLDOET?

  Het belangrijkste in geval van stroomuitval is de werking van de noodstroom installatie. Bij het plaatsen van een noodstroom installatie moet er dus altijd rekening worden gehouden met alle soorten stroomuitval. Wil je er zeker van zijn dat de noodstroom installatie voldoet aan alle eisen?

  De installatiespecialist neemt deze verantwoordelijkheid uit handen. Neem vooraf contact op met de Installatie specialist. Die kan je al optimaal informeren over wat er allemaal voor nodig is om de installatie af te ronden.

  MOET JE EEN noodstroom installatie LATEN KEUREN?

  Voor een noodstroom installatie ben je niet verplicht om deze periodiek te laten keuren. Maat dit raden wij wel aan omdat er natuurlijk altijd wat mis kan gaan waar je nooit aan had gedacht.

  De installatiespecialist doordat de monteurs altijd gefocust blijven op het doel wat jij met de noodstroom installatie voor ogen had. Dit laten wij als een rode draad door de opdracht heen lopen.

  Jij wilt toch ook een werkende installatie?

  Schrijf je in voor

  onze nieuwsbrief

  MEER INFORMATIE EN WAT DOEN WIJ VOOR JOU?

  Laat je gegevens achter, wij bellen je meestal binnen 24 uur terug. Bespreken je wensen en maken een afspraak. Na afspraak en opdracht voeren wij uit precies zoals overlegd.
  Als je een noodstroom installatie laat plaatsen door een installatiespecialist ben je verzekerd van top werk.

  Wij werken altijd in goed overleg en houden rekening met jou wensen en bedrijf. De monteurs ruimen alles op en leveren op volgens afspraak.

  WAAROM DE INSTALLATIESPECIALIST?

  De installatiespecialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra veiligheidscontroles na installatie. Door actieve trainingen van de monteurs blijven wij gefocust op jouw veiligheid.
  De installatiespecialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie.

  Na plaatsing is keuring en inspectie extra belangrijk. Hier heb jij geen omkijken meer naar.

  "Een betrouwbare installatie en partner. Dat is de Installatie Specialist."
  Mark B

  GRATIS noodstroom SCAN

  Ben je nog niet overtuigd en wil je vrijblijvend meer informatie en nog nergens aan vast zitten? Maak gebruik van de tijdelijke gratis noodstroom scan. Tijdens deze afspraak bekijken wij samen met jou de verplichting, mogelijkheden en oplossingen. Hierna sturen wij je een gratis offerte.

  Noodstroom VEILIG PLAN

  Een jaar na aanleg komen wij nog eens terug om de installatie te keuren tegen een gereduceerd tarief. Met ons noodstroom veilig plan hoef je je nergens meer zorgen over te maken en ben je verzekerd van een werkende installatie

  DOOR HEEL NEDERLAND

  De installateurs die zijn aangesloten bij de installatiespecialist.nl zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een installateur houden wij er altijd rekening mee dat installateur bij je in de buurt zit.

  Met een installateur aangesloten bij de installatiespecialist.nl ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

  • EEN LANDELIJK NETWERK VAN INSTALLATEURS DIE WE VOOR JOU KUNNEN INZETTEN
  • ALS JE ONS NODIG HEBT STAAN WE VOOR JOU KLAAR
  • GOED OPGELEIDE MEDEWERKERS
  • PERSOONLIJK CONTACT EN BETROKKENHEID
  • KENNIS VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
  • EEN VERTROUWD BEDRIJF
  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs