Met zonnepanelen wek je je eigen energie op. Als je dak gunstig ligt ten opzichte van de zon is het mogelijk om alle energie die je thuis gebruikt zelf op te wekken.

Zonnepanelen moeten goed en veilig worden aangesloten. Je wilt natuurlijk maximaal rendement van de zon. Het is belangrijk dat de zonnepanelen goed zijn aangesloten op de omvormer.

De Installatie Specialist helpt je graag de goede keuze te maken en bij een professionele installatie.

Wist je dat er bij de aanleg van zonnepanelen heel veel fout kan gaan?

Veel fouten komen pas jaren later aan het licht. Je wilt toch niet weer alles opnieuw moeten laten aanleggen? Wees problemen voor!

Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs

  HOE WEET JE OF JE ZONNEPANELEN GOED WERKEN?

  Het hebben van zonnepanelen is natuurlijk de eerste stap. Maar je wilt wel het ultieme rendement eruit halen. Elke zonnestraal is energie, maar dit moet wel goed omgezet worden naar bruikbare energie.

  Daarom is het belangrijk om van te voren een plan op te stellen. Samen met De Installatie Specialist kies je het juiste systeem en na plaatsing zorgt De Installatie Specialist voor jaarlijks onderhoud.

  De Installatie Specialist adviseert je graag.

  MOET JE ZONNEPANELEN LATEN KEUREN?

  Zonnepanelen hoeven niet periodiek gekeurd te worden. Maar dit raden wij wel aan omdat het vaker mis gaat dan je denkt. Bijvoorbeeld het weer of overwaaiende takken kunnen al zorgen voor minder goede werking van de panelen.

  De inspectie wordt uitgevoerd door een onafhankelijke inspecteur. Na de keuring krijg je een inspectiecertificaat. Hiermee kan jij aantonen dat je er alles aan hebt gedaan om je woning veilig te houden.

  Schrijf je in voor

  onze nieuwsbrief

  MEER INFORMATIE EN WAT DOEN WIJ VOOR JOU?

  Laat je gegevens achter, wij bellen je binnen 2 werkdagen terug. Bespreken je wensen en maken een afspraak. Na afspraak en opdracht voeren wij uit precies zoals overlegd.
  Als je zonnepanelen laat plaatsen door een installatiespecialist ben je verzekerd van top werk.

  Wij werken altijd in goed overleg en houden rekening met jou wensen en situatie. De monteurs ruimen alles op en leveren op volgens afspraak.

  WAAROM DE INSTALLATIESPECIALIST?

  De installatiespecialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra veiligheidscontroles na installatie. Door actieve trainingen van de monteurs blijven wij gefocust op jouw veiligheid.
  De installatiespecialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie.

  Na plaatsing is keuring en inspectie extra belangrijk. Hier heb jij geen omkijken meer naar.

  "Ik wek nu al mijn energie zelf op! Super voordelig en duurzaam."

  GRATIS ZONNEPANELEN SCAN

  Ben je nog niet overtuigd en wil je vrijblijvend meer informatie en nog nergens aan vast zitten? Maak gebruik van de tijdelijke gratis zonnepanelen scan. Tijdens deze afspraak bekijken wij samen met jou de verplichting, mogelijkheden en oplossingen. Hierna sturen wij je een gratis offerte.

  ZONNEPANELEN VEILIG PLAN

  Een jaar na aanleg komen wij nog eens terug om de installatie te keuren tegen een gereduceerd tarief. Met ons zonnepanlen veilig plan hoef je je nergens meer zorgen over te maken.

  DOOR HEEL NEDERLAND

  De installateurs die zijn aangesloten bij de installatiespecialist.nl zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een installateur houden wij er altijd rekening mee dat installateur bij je in de buurt zit.

  Met een installateur aangesloten bij de installatiespecialist.nl ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

  • EEN LANDELIJK NETWERK VAN INSTALLATEURS DIE WE VOOR JOU KUNNEN INZETTEN
  • EEN VERTROUWD BEDRIJF
  • PERSOONLIJK CONTACT EN BETROKKENHEID
  • GOED OPGELEIDE MEDEWERKERS
  • ALS JE ONS NODIG HEBT STAAN WE VOOR JOU KLAAR
  • KENNIS VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs