Offerte aanvragen

Wil je een offerte of advies op maat?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen
Bel me terug  Vind jouw installateur

  Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

  Onze installateurs

  HOE WEET JE OF JE LAADPUNT VOLDOET?

  Het hebben van een laadpunt is natuurlijk al fijn. Maar je wilt ook dat je auto veilig oplaadt en dat je elektrische installatie hier niet negatief door beïnvloed wordt. En je wilt al helemaal niet ’s ochtends met een lege auto staan. Daarom is het belangrijk om van te voren een laadplan op te stellen. Samen met De Installatie Specialist kies je het juiste systeem en na plaatsing zorgt De Installatie Specialist voor jaarlijks onderhoud. De Installatie Specialist adviseert je graag.

  MOET JE LAADPUNTEN LATEN KEUREN?

  Je bent niet verplicht om je laadpunten periodiek te laten keuren. Maar dit raden wij wel aan omdat het vaker mis gaat dan je denkt. De kleinste invloeden (denk bijvoorbeeld aan het weer of een spinnenweb) kunnen zorgen dat je systeem niet meer optimaal functioneert. De Installatie Specialist kan deze periodieke keuring uitvoeren.

  Snel Laadpaal kopen

  Schrijf je in voor

  onze nieuwsbrief

  MEER INFORMATIE EN WAT DOEN WIJ VOOR JOU?

  Laat je gegevens achter, wij bellen je binnen 2 werkdagen terug. Bespreken je wensen en maken een afspraak. Na afspraak en opdracht voeren wij uit precies zoals overlegd. Als je een laadpunt laat plaatsen door een Installatie Specialist ben je verzekerd van top werk. Wij werken altijd in goed overleg en houden rekening met jou wensen en bedrijf. De monteurs ruimen alles op en leveren op volgens afspraak.

   

  WAAROM DE INSTALLATIE SPECIALIST?

  De Installatie Specialist onderscheid zich van andere installateurs door de extra veiligheidscontroles na installatie. Door actieve trainingen van de monteurs blijven wij gefocust op jouw veiligheid. De Installatie Specialist werkt uitsluitend met hoog opgeleid personeel en wij geven hierdoor ook de maximale garantie. Na plaatsing is keuring en inspectie extra belangrijk. Hier heb jij geen omkijken meer naar.

  "Mijn laadpunt doet het goed en snel. Met maar een kleine aanpassing in de meterkast. "

  GRATIS LAADPUNTEN SCAN

  Ben je nog niet overtuigd en wil je vrijblijvend meer informatie en nog nergens aan vast zitten? Maak gebruik van de tijdelijke gratis laadpuntenscan. Tijdens deze afspraak bekijken wij samen met jou de mogelijkheden en oplossingen. Hierna sturen wij je een gratis offerte.

  LAADPUNTEN VEILIG PLAN

  Een jaar na aanleg komen wij nog eens terug om de installatie te keuren tegen een gereduceerd tarief. Met ons laadpunten veilig plan hoef je je nergens meer zorgen over te maken.

  DOOR HEEL NEDERLAND

  De installateurs die zijn aangesloten bij de installatiespecialist.nl zitten door heel Nederland. Bij het koppelen van een installateur houden wij er altijd rekening mee dat installateur bij je in de buurt zit. Met een installateur aangesloten bij de installatiespecialist.nl ben je verzekerd van een juiste prijs zodat je nooit te veel betaald.

  • EEN LANDELIJK NETWERK VAN INSTALLATEURS DIE WE VOOR JOU KUNNEN INZETTEN
  • GOED OPGELEIDE MEDEWERKERS
  • EEN VERTROUWD BEDRIJF
  • ALS JE ONS NODIG HEBT STAAN WE VOOR JOU KLAAR
  • PERSOONLIJK CONTACT EN BETROKKENHEID
  • KENNIS VAN DE NIEUWSTE TECHNIEKEN
  Offerte aanvragen

  Wil je een offerte of advies op maat?
  Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  Bel me terug   Vind jouw installateur

   Ga naar het overzicht en vind de installateur bij jou in de buurt.

   Onze installateurs